AGENCJA METAL MUNDUS











Into The Void


Druga edycja INTO THE VOID (Stoner and Doom Metal Night) odbędzie się 15.09.2018 r. w klubie Chmury w Warszawie.

Organizatorem koncertu jest firma Hanged Man Bookings.

**********
Data: 15.09.2018
Miejsce: Chmury, Warszawa, ul. 11 listopada 22
Start: 18:00

**********
Zagrają zespoły:
- CEMETERY OF SCREAM
- DEATH DENIED
- DEATH HAS SPOKEN
- DEVIL IN THE NAME
- PAINTHING

**********
Profil Hanged Man Booking na FB - LINK



ZESPOŁY:



Zespół CEMETERY OF SCREAM powstał w 1993 roku w Krakowie

Dyskografia:
= Melancholy (1995)
= Deeppression (1997)
= Fin de Siecle (1999, EP)
= Prelude to a Sentimental Journey (2000)
= The Event Horizon (2006)
= Frozen Images (2009)

Obecny skład:
== Olaf Różański - wokal
== Marcin Piwowarczyk - gitara
== Paweł Góralczyk - gitara
== Katarzyna Rachwalik - klawisze
== Grzegorz Królik - bas
== Tomasz Rutkowski - perkusja

Profil zespołu na FB - LINK





Zespół DEATH DENIED powstał w 2009 roku w Łodzi

Dyskografia:
= Appetite for Booze (2011, EP)
= Transfuse the Booze (2014)
= A Prayer to the Carrion Kind (2018)

Obecny skład:
== Tasior - wokal, gitara
== Vincent - bas
== Kiemon - gitara
== Vikthor - perkusja

Profil zespołu na FB - LINK





Zespół DEATH HAS SPOKEN powstał w 2017 roku w Białymstoku

Dyskografia:
= Fade (2017)

Obecny skład:
== Karol Pogorzelski - wokal, gitara
== Marcin Grygoruk - gitara
== Maciej Chodynicki - bas
== Tomasz Ragiń - perkusja


Profil zespołu na FB - LINK





Zespół DEVIL IN THE NAMEpowstał w 2013 roku w Katowicach

Dyskografia:
= Devil In The Name (2018)

Obecny skład:
== Polew - gitara
== Grisza- wokal
== RastaV - bas
== Majoz - perkusja

Profil zespołu na FB - LINK




Komentarze
Brak komentarzy. Może czas dodać swój?
Dodaj komentarz
Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.
Oceny
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą oceniać zawartość strony
Zaloguj się , żeby móc zagłosować.

Brak ocen. Może czas dodać swoją?
 

METAL MUNDUS NA FACEBOOKU
**REPRISAL
- None Survive the Sun

**FATHER MERRIN / CLEGANE
- split

**THRONEUM
- Deathcult Conspiracy

- Midnight Curse
**THE HYPOTHESIS
- Illusion Now

**DECAYED
- Of Fire And Evil

**KALIDIA
- The Frozen Throne

**NONAMEN
- Interior's Weather

**MYOPIC
- Myopic

**U.D.O.
- Steelfactory

**PROPHETS OF THE APOCALYPSE
- War Metal

**BEAST IN BLACK
- Berserker

**ILDRA
- Edelland

**DIRTRED
- Transmissions From Below


więcej recenzji
*** DORMANT DISSIDENT **


*** MARTYRDOOM
*** GRIN
*** WATCH OUT STAMPEDE
*** CLOSTERKELLER
*** AMORPHIS
*** KOIOS
*** WHORION

więcej wywiadów
***GOMOR
+ Penerra
- New York/ Łódź

***DIAMOND HEAD
+ Blinding Sparks
+ Internal Quiet
- Hydrozagadka/ Warszawa

***POWERWOLF
+ Amaranthe
+ Kissin' Dynamite
- Progresja/ Warszawa

*** PRIMAL FEAR
+ RIOT V
+ Existance
- Nova Chmelnice/ Praga

*** VADER
+ MARDUK
+ Arkona
+ Insidius
- Progresja/ Warszawa

*** Uwolnić Muzykę VII
- Środa Śląska

*** Headbangers Open Air 2018
- Brande-Hörnerkirchen/ Niemcy

*** IRON MAIDEN
+ Killswitch Engage
- Waldbühne/ Berlin

*** Rock&Rose Fest 2018
+ Exumer
+ Decapitated
+ Wolf Spider
+ Alastor
- Leash Eye
- Totem
- Kutno

*** MARDUK
+ Infernal War
+ Arkona
- U Bazyla/ Poznań

*** SEPULTURA
+ Obscura
+ Goatwhore
+ Fit For An Autopsy
- Proxima/ Warszawa

*** FURIA
+ Thaw
+ Sacrilegium
+ Licho
- Progresja/ Warszawa

*** NEUOBERSCHLESIEN
+ Transgresja
- Proxima/ Warszawa

*** TESTAMENT
+ Annihilator
+ Death Angel
- A2/ Wrocław

więcej relacji
ARTYKUŁY
*** Czerniejąca Magma
- słów kilka o niezrealizowanym albumie Closterkellera


Top Top  32,660,551 unikalne wizyty  Top Top