AGENCJA METAL MUNDUS


METAL UP!

= 18.10.2018

- DOPETHRONE
- SUNNATA

+ Poznań/ U Bazyla



= 19.10.2018

- INTERNAL QUIET

+ Łomża



= 20.10.2018

- ŁÓDŹ DEATH FEST III
Zagrają:

- HATE
- SPHERE
- ARCANE DUST
- STYGMATH
- SACRIMONIA
- PERVERSE
- HOPE FORSAKEN

+ Łódź / Magnetofon



= 20.10.2018

- INTERNAL QUIET

+ Warszawa



= 21.10.2018

- MINSK
- ZATOKREV

+ Poznań/ U Bazyla



= 22.10.2018

- HAMMERFALL
- ARMORED DAWN

+ Wrocław / A2



= 22.10.2018

- MINSK
- ZATOKREV

+ Kraków/ tba



= 23.10.2018

- THREE DAYS GRACE

+ Wrocław / A2



= 23.10.2018

- HAMMERFALL
- ARMORED DAWN

+ Kraków / Kwadrat



= 24.10.2018

- THREE DAYS GRACE

+ Warszawa / Progresja



= 24.10.2018

- TARJA
- STRATOVARIUS

+ Gdańsk / B90



= 25.10.2018

- OMEGA DIATRIBE
- PENNHURST
- KING FURIA


+ Kraków / Cemetery Pub



= 25.10.2018

- TARJA
- STRATOVARIUS

+ Kraków / Studio



= 26.10.2018

- OMEGA DIATRIBE
- PENNHURST
- KING FURIA


+ Chorzów / Red & Black



= 27.10.2018

- INTERNAL QUIET

+ Przemyśl



= 27.10.2018

- ACID DRINKERS

+ Kraków/ Kwadrat



= 29.10.2018

- Glenn HUGHES

+ Warszawa / Progresja























































Into The Void


Druga edycja INTO THE VOID (Stoner and Doom Metal Night) odbędzie się 15.09.2018 r. w klubie Chmury w Warszawie.

Organizatorem koncertu jest firma Hanged Man Bookings.

**********
Data: 15.09.2018
Miejsce: Chmury, Warszawa, ul. 11 listopada 22
Start: 18:00

**********
Zagrają zespoły:
- CEMETERY OF SCREAM
- DEATH DENIED
- DEATH HAS SPOKEN
- DEVIL IN THE NAME
- PAINTHING

**********
Profil Hanged Man Booking na FB - LINK



ZESPOŁY:



Zespół CEMETERY OF SCREAM powstał w 1993 roku w Krakowie

Dyskografia:
= Melancholy (1995)
= Deeppression (1997)
= Fin de Siecle (1999, EP)
= Prelude to a Sentimental Journey (2000)
= The Event Horizon (2006)
= Frozen Images (2009)

Obecny skład:
== Olaf Różański - wokal
== Marcin Piwowarczyk - gitara
== Paweł Góralczyk - gitara
== Katarzyna Rachwalik - klawisze
== Grzegorz Królik - bas
== Tomasz Rutkowski - perkusja

Profil zespołu na FB - LINK





Zespół DEATH DENIED powstał w 2009 roku w Łodzi

Dyskografia:
= Appetite for Booze (2011, EP)
= Transfuse the Booze (2014)
= A Prayer to the Carrion Kind (2018)

Obecny skład:
== Tasior - wokal, gitara
== Vincent - bas
== Kiemon - gitara
== Vikthor - perkusja

Profil zespołu na FB - LINK





Zespół DEATH HAS SPOKEN powstał w 2017 roku w Białymstoku

Dyskografia:
= Fade (2017)

Obecny skład:
== Karol Pogorzelski - wokal, gitara
== Marcin Grygoruk - gitara
== Maciej Chodynicki - bas
== Tomasz Ragiń - perkusja


Profil zespołu na FB - LINK





Zespół DEVIL IN THE NAMEpowstał w 2013 roku w Katowicach

Dyskografia:
= Devil In The Name (2018)

Obecny skład:
== Polew - gitara
== Grisza- wokal
== RastaV - bas
== Majoz - perkusja

Profil zespołu na FB - LINK




Komentarze
Brak komentarzy. Może czas dodać swój?
Dodaj komentarz
Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.
Oceny
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą oceniać zawartość strony
Zaloguj się , żeby móc zagłosować.

Brak ocen. Może czas dodać swoją?
 

METAL MUNDUS NA FACEBOOKU
**DENOUNCEMENT PYRE**
- Black Sun Unbound


**AUTARCIE**
- Sequania


**CORRUPTION**
- Ruin Of A Man


**DOWN AMONG THE DEAD MEN**
- ...And You Will Obey Me


**NECRO
- Chwalcie potęgę pieniądza

**ALMANAC**
- Kingslayer


**EXTERMINATION TEMPLE
- Lifeless Forms

** DEVANGELIC
- Phlegethon

** Ivan MILADINOV
- Soul Finder

** SUBTERFUGE
- Projections From The Past

** DOWN TO HEAVEN
- Level -1

** DEADLY CARNAGE
- Through The Void, Above The Suns

** EGOISTIC
- SuperEgo

** RAGNAROK
- Psychopathology

** BEYOND CARNAGE
- Profane Sounds Of The Flesh

** FANTASY OPUS
- The Last Dream

** DARVULIA
- Mysticisme Macabre

** EGOISTIC
- Critical Negative

** MATALOBOS
- Until Time Has Lost All Meaning

** I FORLORN
- My Kingdom Eclipsed

** DRIVE-BY
- 2


więcej recenzji
**** INTERNAL QUIET ****


***** THUNDERWAR *****


****** JITTERFLOW ******


******* WAR-SAW *******


*** DORMANT DISSIDENT **


*** MARTYRDOOM
*** GRIN
*** WATCH OUT STAMPEDE
*** CLOSTERKELLER
*** AMORPHIS
*** KOIOS
*** WHORION

więcej wywiadów
*** VADER
+ MARDUK
+ Arkona
+ Insidius
- Progresja/ Warszawa


*** Uwolnić Muzykę VII
- Środa Śląska


*** Headbangers Open Air 2018
- Brande-Hörnerkirchen/ Niemcy


*** IRON MAIDEN
+ Killswitch Engage
- Waldbühne/ Berlin


*** Rock&Rose Fest 2018
+ Exumer
+ Decapitated
+ Wolf Spider
+ Alastor
- Leash Eye
- Totem
- Kutno


*** MARDUK
+ Infernal War
+ Arkona
- U Bazyla/ Poznań


*** SEPULTURA
+ Obscura
+ Goatwhore
+ Fit For An Autopsy
- Proxima/ Warszawa

*** FURIA
+ Thaw
+ Sacrilegium
+ Licho
- Progresja/ Warszawa

*** NEUOBERSCHLESIEN
+ Transgresja
- Proxima/ Warszawa

*** TESTAMENT
+ Annihilator
+ Death Angel
- A2/ Wrocław

*** W.A.S.P.
+ GATE Crasher
- Sportovni Hala/ Hluk

*** ICED EARTH
+ Freedom Call
+ Metaprism
- Festsaal/ Berlin

*** MASTODON
+ Russian Circles
- Progresja/ Warszawa

*** SABATON
+ Accept
+ Twilight Force
- Torwar/ Warszawa

*** HELLOWEEN Pumpkin United
- Tipsport Arena/ Praga, Czechy

*** MAYHEM
+ Asphyx
+ Dragged Into Sunlight
+ Deus Mortem
+ Centurion
+ Thunderwar
- Progresja/ Warszawa


więcej relacji
*** Będziesz smażyć się w piekle


*** Hammer Of The Gods


*** Motorhead w studio


*** Hellbent For Cooking. The Heavy Metal Cookbook

*** Biografia Led Zeppelin. Kidy giganci chodzili po Ziemi


więcej recenzji
ARTYKUŁY
*** Czerniejąca Magma
- słów kilka o niezrealizowanym albumie Closterkellera


Top Top  30,261,215 unikalne wizyty  Top Top